Saker blir inte alltid som man tänkt sig

Men det kan ändå bli bra.. helgen blev inte alls som tänkt, men men, sånt som händer.. M var tvungen att jobba igår och även en del idag så har inte hunnit ses, trist som tusan men så är det med timjobb, man måste ta det man får för att överleva, bara typiskt att det ska bli så när man inte setts på ett bra tag. Men idag så kommer han hit så snart han kan =)

I övrigt så har dagen redan varit igång några timmar, trollungen försökte få gå upp redan kl 6, no way sa jag! Men kl 7 var det dags att ta sig upp, tvättstuga på schemat och nu är all tvätt på tork, har dock haft lite motgångar även i tvättstugan, två av trollungens tröjor blev sönderrivna av centrifugen och sen när jag skulle starta torktumlaren så hade den error, väldigt irriterande men som tur är finns det ju ett stort torkrum, hoppas det inte tar för lång tid när det blev så mycket där inne. För när tvättstugan är över så ska jag och trollungen bege oss iväg till E och spana in hennes fina lägenhet, innan dess ska jag dock slänga ihop lite laxpasta till lunch och ta mig en dusch. Behöver ta en sväng om med dammsugaren också men det måste vänta minst en halvtimme så jag inte får grannarna på mig :-P

Solen skiner, himlen är blå och jag lyssnar på superhärlig musik som min bror tipsat mig om, världens bästa peppmusik utan tvekan, störtskönt gäng från sverige som heter Hoffmaestro & Chraa, finns på spotify om ni vill lyssna in dem, värt det kan jag lova!

Nej ska väl ta och pyssla lite här i den mån jag kan utan att störa grannarna så vi kommer iväg i vettig tid sen!

Love/ Bodacious L

Förlåt min frånvaro

Har verkligen varit helt galet mycket senaste tiden, tingsrätten, tre tentor (en muntlig och två skriftliga), påsken, trollungen har varit sjuk och jag har ganska nyligen träffat någon också.. M, en go härlig värmlänning, får se vad det blir av den saken.. :-P

Men kontentan av saker och ting är att jag klarat alla tre tentor, Whehooo =) Så underbart skönt, som belöning ska bror tatuera mig någon gång framöver och sen när terminen är helt klar och jag är godkänd i allt ska jag skaffa mig en iPhone, som jag längtar!! Så är ju motiverad som tusan för att klara resten av terminen =)

Igår var jag och kära mor på operan och såg Figaros bröllop, senast vi var på operan var för fem år sen, då såg vi barberaren i sevilla. Var kul och häftigt men 3 timmar och 20 minuter, det är till att få träsmak i baken kan jag lova...

Nu ska jag ta och plugga hälsopsykologi innan jag ska hämta trollungen hos hans dagmamma, sitter just nu på balkongen och njuter av solen, har druckit en kopp kaffe och pratat lite telefon med härliga M och med supergoa gumman Å, är så lycklig för alla mina underbara vänner och M som bara är så skön och mysig, trollungen tycker om honom också så det är skönt (plus ganska så mycket ett måste annars går det ju inte).

Helgen hoppas jag blir mysig med M, solsken, lite roliga filmer och sen ett besök hos E för att spana in hennes fina bostadsrätt och umgås samt att sen hänger hon på hit och spanar in vår lya.

Love/ Bodacious L

RSS 2.0